Spinvrij

Wij doden de spinnen niet maar jagen ze weg!


Na een behandeling is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende beschermingslaag waardoor de webben niet hechten en de spin/insect vertrekt. Het product waar wij mee werken is 100% mens -, dier-en milieuvriendelijk. Het is biologisch afbreekbaar en het is geen bestrijdingsmiddel.


Luctor et Emergo Glazenwasserij verwijderd milieuvriendelijk de spinnen

De specialist in milieuvriendelijk bestrijden van spinnen bij spinnenoverlast. Wij zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk impregneren van woningen, bedrijfspanden, caravans, boten, etc. Dit ter voorkoming van spinnenoverlast, webben, uitwerpselen en andere insectenoverlast.
 

Wat houdt een wegspinnen behandeling nu eigenlijk in?

We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen. Als dat gedaan is behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden, dit doen we met een nevelspuit. Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag en blijft langdurig spin en insectvrij. Ons product is in Nederland ontwikkeld en voldoet dus aan alle strenge eisen van de wetgever en de hoge verwachtingen van de klant.


Milieuvriendelijke spinnenbestrijding

Heeft de anti-spin behandeling nadelige bijwerkingen?

Nee. Onze methode:
 • Is veilig voor mensen,– kinderen–, planten en dieren.
 • Is vrij te gebruiken zonder spuitlicentie.
 • Is 100 % biologisch afbreekbaar en niet giftig!
 • Geeft geen belasting voor het grondwater.
 • Is veilig voor de meest voorkomende ondergronden.
 • Zorgt voor een langer behoud van uw schilderwerk.
 • Is zelfs bruikbaar in de voedingsindustrie.
 • U kunt tijdens de behandeling gewoon thuis blijven en evt. uw ramen openhouden.


Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een behandeling?

Preventief spuiten, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april t/m augustus), bespaart ons het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.


Hoe werkt onze methode?

Antispin heeft een drievoudige werking:

Het weert spinnen, muggen, wespen en andere insecten.
Losweken en afbreken van vervuiling van de spinnen en insecten.
Beschermen van de ondergrond door een onzichtbare vuilafstotende laag.
Hoe lang blijft de impregnerende werking effectief?

Na gebruik van Antispin zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie langdurig beschermd tegen spinnen/insecten en hun uitwerpselen. Wordt u huis/object in de juiste periode behandeld dan kunt u met 2 behandelingen het hele seizoen spinvrij blijven. Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermende laag en het vrij blijven van vervuiling door spinnen en andere insectenuitwerpselen.


Kan ik na de behandeling wel mijn ramen zemen of houtwerk afnemen?

Na de behandeling moet u 24 uur wachten, daarna kunnen we gewoon weer de ramen wassen. Ook het houtwerk kan gewoon worden afgenomen. Alleen met de hogedrukspuit spuiten wordt niet aangeraden, omdat zo het product tussen alle hoeken, kieren en naden wordt weggespoten en de werking teniet wordt gedaan.
 
Offerte aanvragen

Referenties

 • "

  " Een duidelijke prijsopgave, op tijd verschijnen en een streeploos resultaat, dat is Luctor et Emergoglazenwasserij!"

  "
  Lees meer
 • "

  Als jong bedrijf hebben wij met Luctor et Emergo een relatie waar wij nog lang op kunnen bouwen en rekenen. Bij onze opening hebben zij onze ramen en gevels keurig gewassen.

  "
  Lees meer