Schoonmaak


Interieur onderhoud en/of reiniging

Met onze schoonmakers reinigen we o.a. het interieur van grote en kleine kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, restaurants, particulieren enz. Allereerst wordt er in samenspraak met de opdrachtgever en na een zorgvuldige inventarisatie van wensen en eisen een functioneel werkprogramma samengesteld. Er worden heldere en duidelijke afspraken gemaakt die worden vertaald naar het gewenste kwaliteitsniveau.

Luctor et Emergo glazenwasserij werkt  zoveel mogelijk met vast personeel op een object om de gemaakte afspraken correct na te kunnen komen en de kwaliteit te kunnen waarborgen. De schoonmaak/ onderhoudswerkzaamheden worden volgens een vast schema en op een vooraf overeengekomen werkwijze uitgevoerd, waardoor overlast voor de bewoners en/of werknemers tot een minimum wordt beperkt. Op deze manier leveren onze medewerkers een bijdrage aan het visitekaartje van uw  (bedrijfs)gebouw. Tijdens de uitvoer van werkzaamheden zorgen we er voor dat gebruikers in gebouwen optimaal gebruik kunnen blijven maken van hun eigen werkplek en/of woning.
schoonmaken met onze schrob schuurmachine onderhouden van diverse wooncentra in Zeeland Opleveringsschoonmaak van een VVE in Rilland

Opleverings of eindschoonmaak


Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden is er uiteindelijk een opleveringsschoonmaak noodzakelijk voordat het pand in gebruik genomen kan gaan worden. Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en gebruiksklaar pand. Kortom; wij maken gebouwen schoon voordat ze (op)nieuw in gebruik worden genomen. 

Allereerst maken wij in overleg met u  naar uw wensen een plan van aanpak:

Te denken valt hierbij aan het verzamelen van afval en het afvoeren hiervan, verwijderen van stickers van ramen en panelen, verwijderen cementsluier van tegels en ramen,  reinigen complete trappenhallen en entrees en verzorgen daarbij ook de glasbewassing aan de binnen en buitenzijden van het object. Vervolgens zorgen onze vakbekwame medewerkers voor schone wanden, plafonds, vloeren en blinkend sanitair.

Wij kunnen bijvoorbeeld ook in de laatste fasen van een nieuwbouw of renovatie al aanwezig zijn om grof vuil te verwijderen, op te ruimen, spullen uit te pakken, de eerste keer stof te zuigen enzovoort. Zo dragen wij er zorg voor dat uw bouwplaats altijd opgeruimd is, waardoor degenen die de bouwwerkzaamheden uitvoeren zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden. Ook zijn onze medewerkers inzetbaar voor eenvoudige en ondersteunende hand- en spandiensten.

Alle soorten schoonmaak worden projectmatig ingepland en in de juiste volgorde uitgevoerd. In het geval dat er al meubilair staat zullen wij deze tafels, stoelen en kasten ook reinigen zodat alles er weer verzorgt uitziet en klaar is om te worden gebruikt. Dit alles kan in overleg ook in de avonduren of weekenden worden uitgevoerd. 

 
Offerte aanvragen

Referenties

 • "

  " Een duidelijke prijsopgave, op tijd verschijnen en een streeploos resultaat, dat is Luctor et Emergoglazenwasserij!"

  "
  Lees meer
 • "

  Als jong bedrijf hebben wij met Luctor et Emergo een relatie waar wij nog lang op kunnen bouwen en rekenen. Bij onze opening hebben zij onze ramen en gevels keurig gewassen.

  "
  Lees meer