Glasbewassing

Glazenwasser aan het werk in Goes Glasbewassing voor gevelgas aan de binnenzijde Handmatige glasbewassing met gebruik van een ladder

Bij de glasbewassing maken wij standaard de omlijstingen/kozijnen en vensterbanken mee schoon voor het optimale behoud van uw schilderwerk de het bestaande kuntststof.  De schone  uitstraling van ieder pand.  Wat kunt u nog meer van ons verwachten: Service en meedenken met onze klanten staan hoog in het vaandel. Hiermee krijgen wij het vertrouwen van onze klanten. Om onze projecten zo goed mogelijk te kunnen (blijven ) onderhouden werken wij met vaste medewerkers op een project. Zij zijn te herkennen aan onze bedrijfskleding waar duidelijk de bedrijfsnaam op te zien is. Voor onze klanten een herkenbaar aanspreekpunt als er vragen zijn. Ons werkgebied is in heel Zeeland.

Voor prijzen kunt u het beste een offerte opvragen via onze mail of telefonisch via onze afspraken lijn.  Ieder berijfspand, fabriek, VVE of woning is anders, om de juiste prijs te kunnen geven is vaak een bezichtigingsafspraak nodig. In overleg met u plannen we deze in. Onze offerte aanvraag zijn vrijblijvend op te vragen.

"Wij zijn glazenwassers met een frisse blik op ons vak "


Tuckerpole Systeem

Telescopische glasbewassing: Door steeds meer beperkingen van de overheid met betrekking tot het gebruik van hoge ladders, is dit systeem een uitkomst wat in principe overal inzetbaar is. Tot wel 15 meter hoog. Milieu vriendelijk en zonder valgevaar. Geheel conform de Arbo wet. Wij wassen de ramen met onkalkt water die wij in onze bussen meenemen naar het te wassen object.
Tuckerpole glasbewassing, osmose glasbewassing, glasbewassing met tuckerpolesysteem
Het tuckerpole systeem is een manier van telescopische glasbewassing.

Bij telescopische glasbewassing wordt er gebruikt gemaakt van het systeem met daarop twee haspels. Op iedere haspel zit 100 meter waterslang, wat eventueel aan elkaar te koppelen is. Hierdoor is het werkbereik maarliefst 200 meter vanaf het systeem. Meer verlenging is ook mogelijk.

De waterslangen worden aangekoppeld aan gevoede mechanische reiniging borstels op uitschuifbare, aluminium/ carbon stelen. Verder is de watertank gevuld met gedemineraliseerd en ontkalkt water. Door met het Tuckerpole systeem puur water over een oppervlak te borstelen en naspoelen, lossen alle mogelijke vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos schoon op. Andere woorden voor dit systeem zijn; osmose glasbewassing, telescoop glasbewassing of telescopische glasbewassing, allemaal benamingen voor tuckperpole glasbewassing.

Dankzij het Tuckerpole systeem kunnen wij uw ramen schoonmaken tot maar liefst 15 meter hoogte, dus ook de 3e en 4e etage moeiteloos vanaf de grond gewassen en gereinigd worden.

Hierdoor zijn hoge investeringen in hoogwerkers en voorzieningen aan daken vaak niet nodig.

Velen ramen zijn weer bereikbaar mede door de flexibiliteit van de aanhanger.


Specialistisch glasonderhoud:


Mocht u niet precies weten waarom uw ramen nooit echt schoon worden. U heeft een witte waas op uw ramen of u ziet kalksporen van het regenwater?

Er is misschien sprake van aanslag op uw ramen. Deze kunnen vaak door ons op een  eenvoudige manier worden verwijderd waardoor u weer stralend heldere en schone ramen krijgt. Vraag naar onze mogelijkheden.


Wij helpen u met:

 • Cementsluier verwijderen 
 • Kalkresten verwijderen
 • Impregneersluier verwijderen
 • Loodslabsluier verwijderen
 • Diverse overige aanslag verwijderen
Offerte aanvragen

Referenties

 • "

  " Een duidelijke prijsopgave, op tijd verschijnen en een streeploos resultaat, dat is Luctor et Emergoglazenwasserij!"

  "
  Lees meer
 • "

  Als jong bedrijf hebben wij met Luctor et Emergo een relatie waar wij nog lang op kunnen bouwen en rekenen. Bij onze opening hebben zij onze ramen en gevels keurig gewassen.

  "
  Lees meer