Diensten

Glasbewassing

Glazenwasser gezocht? Wij staan voor u klaar, en wat kunnen wij u bieden: Wij wassen uw woning nog ambachtelijk met de hand en maken gebruik van een ladder die wij tegen uw gevel plaatsen. Indien de objecten te hoog zijn om met een ladder te kunnen bereiken maken onze ramenwassers gebruik van hoogwerkers.
  

Glasbewassing met de hand

Hoogwerkers voor hoge gebouwen
Schoonmaak van omlijsting, kozijnen en vensterbanken

Meer over glasbewassing
 

Kunststofreiniging

Wij reinigen (kunststof)delen voor u en beschermen ze gelijk met een waslaagje waardoor het vuil zich vele malen minder hecht. Zo kan het vuil de ondergrond ook niet aantasten. We zijn sterk in het schoonmaakwerk van (kunststof) in, aan en om uw woning. Naast het schoonmaken van dakgoten halen wij deze ook voor u leeg. 
   
Veelzijdigheid aan kunststoffen schoonmaken
Waslaag na schoonmaak voor bescherming
Milieuvriendelijk reinigen van kunststoffen

Meer over kunststofreiniging
 

Schoonmaak

    
Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden is er uiteindelijk een opleveringsschoonmaak noodzakelijk voordat het pand in gebruik genomen kan gaan worden. Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en gebruiksklaar pand. Kortom; wij maken gebouwen schoon voordat ze (op)nieuw in gebruik worden genomen. Luctor et Emergo uw partner in schoonmaakwerk.

Uw pand fris bij oplevering
Reiniging meubilair
Plan van aanpak

Meer over schoonmaak
 

Spinvrij

Wij doden de spinnen niet maar jagen ze weg! Luctor et Emergo Glazenwasserij verwijderd milieuvriendelijk de spinnen zonder nadelige bijwerkingen. Dit middel tegen spinnen zorgt ervoor dat uw entree keurig vrij blij blijft van spinrag en uitwerpselen.

Effectief
Langdurige werking
Milieuvriendelijk


Zonnepanelen reiniging

    
In het voorjaar wordt geadviseerd uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven. De zonnige 6 maanden staan voor de deur en die maanden zorgen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Beter met schone panelen de zomer door dan met bevuilde panelen. Wij komen graag uw zonnepanelen schoonmaken. 

Meer over zonnepanelen reiniging

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Referenties

 • "

  " Een duidelijke prijsopgave, op tijd verschijnen en een streeploos resultaat, dat is Luctor et Emergoglazenwasserij!"

  "
  Lees meer
 • "

  Als jong bedrijf hebben wij met Luctor et Emergo een relatie waar wij nog lang op kunnen bouwen en rekenen. Bij onze opening hebben zij onze ramen en gevels keurig gewassen.

  "
  Lees meer